/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Hamermolen

De robuuste hamermolens van ARCO worden gebruikt voor het shredderen van zachte, harde, taaie, broze of materialen zoals: hout- en tuinafval, karton, papier, bladeren, hooi en graan.Het materiaal wordt bewerkt door snel ronddraaiende hamers. De hamermolens kunnen worden ingepast in uw productieomgeving en zijn verkrijgbaar in roestvast staal.

Toepassing Hamermolens

Afhankelijk van de producteigenschappen en het gewenste versnipperresultaat kunnen de units eenvoudig zijdelings verplaatst worden. De voorkant van de behuizing van de hamermolen is voorzien van een handige ontgrendeling, die toegang geeft tot de hamer-as. Daarnaast kunnen de hamermolens worden uitgerust met verschillende zeefinzetstukken, zoals: diverse geperforeerde en staafzeefroosters.

Voordelen Hamermolens

  • Lange levensduur
  • Probleemloze werking
  • Robuuste behuizing
  • Makkelijk verwisselbare zeefdekken
  • Makkelijk verwisselbare hamers.

Mogelijkheden Hamermolens

Voor meer informatie en/of mogelijkheden over hamermolens adviseren wij u een vrijblijvend een (telefoon)gesprek aan te gaan met een van onze specialisten. Onze specialisten zullen samen met u bespreken welke mogelijkheden en onmogelijkheden van toepassing zijn binnen uw organisatie of afdeling.

Paul Albers

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Paul Albers via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar paul.albers@arco-solutions.nl

Wat u van ons mag verwachten