/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

VDL Nedcar

ARCO heeft een nieuwe transportbaan gebouwd voor autofabriek VDL Nedcar in Born. Op de transportbaan (PDP Conveyor line) vindt de laatste check plaats alvorens de splinternieuwe auto’s de fabriek verlaten.

Check na test

Auto’s worden geproduceerd in de fabriek, waarna ze worden getest. Na deze test volgt een grondige check van de auto’s en dat is waar de voertuigen over de PDP Conveyor line gaan. Tijdens de check wordt de auto met zijn wielen op de PDP Conveyor geplaatst. De transportbaan brengt de auto's op lage snelheid langs diverse specialisten die op meerdere fronten controles aan de auto uitvoeren. In het midden van de transportbaan is een zogenaamde inspectie put gemaakt, wat specialisten in de gelegenheid stelt om de auto ook van de onderkant te inspecteren.

Ultra veilige transportbaan

ARCO bouwde op verzoek van VDL Nedcar een transportbaan die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormering. De transportbaan schakelt direct af op moment dat er zich een onveilige situatie voordoet. Vanwege duurzaamheid is gekozen voor een metalen ketting transportbaan welke wordt aangedreven door proportioneel aangedreven elektromotoren. Naast de transportbaan ontwikkelde ARCO ook de powerunit, alle veiligheidsaspecten en de besturingselementen van de PDP Conveyor line.

Voordeel behaald bij VDL Nedcar

  • Gemakkelijke inspectie vanaf alle zijden, op verschillende punten
  • Voldoet aan de hoogste veiligheidsnormering
  • Schakelt automatisch af bij onveilig situatie
  • Duurzaam
Paul Albers

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Paul Albers via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar paul.albers@arco-solutions.nl

Efficiënter, veiliger en duurzamer werken door de transportbaan ontwikkeld door ARCO

VDL Nedcar