/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Over ons

Voor de branches Industry, Recycling & Bulk ontwikkelt ARCO robuuste, onderhoudsvriendelijke machines die specifiek zijn afgestemd op de wensen van de klant. Onze ervaren medewerkers leveren projecten turnkey op, dus inclusief bewerking en besturing. Het ontwerpen en realiseren van oplossingen op maat wordt uitgevoerd door specialisten met ruim twintig jaar ervaring in het vakgebied. Met de grootste zorg en motivatie bouwen wij voor u de meest optimale oplossing.

 

ARCO

ARCO

ARCO is specialist in turnkeyoplossingen die productieverhogend en kostenefficiënt werken. We leveren hoogwaardige, klantspecifieke oplossingen die zorgen voor een betere continuïteit, flexibiliteit en productiviteit. Installaties worden betrouwbaarder, efficiënter en effectiever. In samenspraak met onze klanten ontwikkelen we betrouwbare en kostenefficiënte oplossingen.

ARCO is actief in verschillende branches, waaronder Agri & Food, Supply Chain & Internal Logistics en Industy, Recycling & Bulk. We bieden kleinschalige standaardoplossingen, maar verzorgen ook grote turnkeyprojecten die geheel op maat gemaakt worden naar behoefte van de klant.

ACB Group

ACB Group

ARCO is in 1994 begonnen onder de naam ACB Solutions. In 2016 werd het bedrijf opgesplitst in ACB Transportbanden & Onderdelen en ARCO. De naam ARCO is een afgeleide van Albert Vermeulen en Ralph Wijnands, beide eigenaren. ARCO staat voor Albert Ralph COnstructions. Het bedrijf is gevestigd in Horst en telt ±50 werknemers.

ARCO is onderdeel van de ACB Group welke bestaat uit de ondernemingen ACB Transportbanden en Onderdelen en ARCO. Door de kennis en krachten van beide bedrijven te bundelen is de ACB Group in staat om betere totaaloplossingen te realiseren. De ACB group is al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in de transportbanden branche.

Missie

De missie van ARCO is om voor onze klanten kostenbesparingen te realiseren door hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen levert voor de klant een sterkere positie op ten opzichte van de concurrentie. Door processen eerst in nauwe samenwerking met de klant uitgebreid te analyseren, zijn we uitstekend in staat om de behoeften van de klant te bepalen. Wij ontwikkelen systemen die geheel aangepast zijn aan de wensen van de klant op basis van de nieuwste automatiseringsoplossingen. Het resultaat: snelle, betrouwbare en efficiënte geautomatiseerde oplossingen.

Diversiteit

ARCO produceert & assembleert alles onder een dak hierdoor zijn we efficiënt en flexibel. ARCO construeert robuuste en degelijke transportsystemen naar wens van de klant en is gespecialiseerd in doseren, verpakken, mengen en zeven van bulk producten. De gespecialiseerde medewerkers van ARCO zijn in staat om zowel mechanische aanpassingen als aanpassingen in besturing te optimaliseren. Aan de hand van criteria zoals de gewenste snelheid, producteigenschappen en de keuze voor een elektrische of pneumatische bediening, realiseren we met onze constructies voordelen voor u; namelijk een significante toename van capaciteit en snelheid van uw processen. ARCO levert daadwerkelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week service.

Onze kernwaarden beschrijven het DNA van de organisatie en haar medewerkers. De kernwaarden van ARCO komen in alle facetten van de organisatie terug.

 • Innovatief

  We ontwikkelen innovatieve oplossingen voor onze klanten. Onze installaties worden geleverd met de best beschikbare technieken

 • Klantgericht

  We adviseren objectief over de best passende oplossing en bieden hierbij de juiste prijs-/kwaliteitverhouding. Onze installaties worden speciaal ontwikkeld naar de behoeften van de klant

 • Betrouwbaar

  We zijn een no nonsens en betrokken organisatie. U kunt er op vertrouwen dat we onze afspraken nakomen. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

 • Servicegericht

  Alle machines en installaties worden geleverd met 24/7 service. We zijn snel ter plaatse, oplossingsgericht, flexibel en klantvriendelijk

 • Vakkundig

  Al onze medewerkers zijn ambitieus en gemotiveerd. We hebben ruime kennis en ervaring en bieden medewerkers de kans zich continu bij te scholen en te ontwikkelen

 • Professioneel

  We hechten waarde aan een professionele uitstraling naar de buitenwereld. Onze werkwijze is professioneel en gestructureerd

Paul Albers

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Paul Albers via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar paul@arco-solutions.nl