/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Corporate Social Responsibility

Bij ARCO wordt aandacht besteed aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit is belangrijk voor een goede balans tussen people, planet, profit en inmiddels niet meer weg te denken uit het internationaal ondernemen. Doorlopend sponsort ARCO een groot aantal goede doelen die stimulerend zijn voor jeugd, sport, gezondheid en welzijn. De initiatieven die wij steunen variëren van “de samen-uit bus” voor ouderen, tot lokale jeugd-voetbalteams en spelers.

ARCO: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO gaat bij ARCO verder dan liefdadigheid en sponsoring. Het maakt integraal deel uit van onze kernactiviteiten. Binnen ARCO is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een vanzelfsprekendheid geworden. Enkele sleutelbegrippen die MVO beschrijven, zijn zelfs gelijk aan de kernwaarden van ARCO. Voorbeelden zijn de begrippen “klantgericht” en “betrouwbaar”. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft voor ARCO een positief effect op de continuïteit, innovatiekracht, loyaliteit en het onderscheidend vermogen. We zijn dan ook trots dat we op lokaal niveau ons steentje kunnen bijdragen.

Specifiek tot onze oplossingen

De oplossingen die ARCO ontwikkelt zijn modulair opgebouwd, wat ervoor zorgt dat toekomstige uitbreidingen gemakkelijk zonder veel aanpassingen geïmplementeerd kunnen worden. Daarnaast kunnen toekomstige veranderingen aan het systeem eenvoudig worden doorgevoerd zodat het systeem flexibel en bruikbaar is in alle mogelijke situaties. Door de modulaire opbouw kunnen de systemen eenvoudig meegaan met de tendens van het bedrijf. Dit voorkomt dat spullen binnen korte tijd onbruikbaar worden als gevolg van een stijging of daling van de productie. Op verzoek worden onze oplossingen ontwikkeld volgens de principes van cradle to cradle.

Voor het aandrijven van transportsystemen maakt ARCO gebruik van hoog efficiënte elektromotoren. De high efficiency motoren onderscheiden zich door uitermate laag stroomverbruik, lange levensduur en duurzaamheid.

Veiligheid

Veiligheid heeft altijd de hoogste prioriteit tijdens het ontwikkelen van oplossingen voor onze klanten en haar medewerkers. Alle oplossingen die ARCO ontwikkelt voldoen aan strenge regelgeving voor veiligheid en voldoen aan de hoogste veiligheidsnorm. ARCO is gecertificeerd voor veilig werken conform VCA en ISO9001.

hqdefault