/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

ARCO Solutions for Industry, Recycling & Bulk

ARCO is dé system integrator en ontwikkelt innovatieve, hoogwaardige machines en installaties. We zijn specialist in turn key projecten, waarbij de complete installatie voor de klant op maat gemaakt wordt.

Onze specialismen

Bulk handling

ARCO is gespecialiseerd in de bouw van bulk handling machines voor bijvoorbeeld zand- en grind verwerkende bedrijven om producten in bulk efficiënt te transporteren. Onder bulk handling vallen onder meer de specialismen doseertechniek, zeeftechniek en brekers. De engineers van ARCO ontwikkelen klantspecifieke oplossingen die in veel gevallen turnkey opgeleverd worden. Het resultaat: lagere kosten en een hogere capaciteit.

Pallet handling

ARCO is gespecialiseerd in pallet handling ofwel het intern transporteren van pallets, kratten en halffabricaten. Door gebruik van rollenbanen, draaitafels, palletliften en pallet ontstapelaars is het mogelijk om pallets volledig geautomatiseerd van A naar B te transporteren.

Transportsystemen

Verschillende soorten transportsystemen kunnen worden ingezet om producten geautomatiseerd van A naar B te transporteren. ARCO ontwikkelt op maat gemaakte transportsystemen met transportbanden, rollenbanen, traversewagens en transport kettingen. Afhankelijk van welk transportsysteem het meest geschikt is voor de toepassing wordt een transportsysteem ontwikkeld.

Projecten

ARCO is gespecialiseerd in het realiseren van complete projecten. Hierin wordt de complete situatie overzien en gecoördineerd. Desgewenst worden projecten turnkey opgeleverd. Medewerkers van ARCO hebben naast bulk handling en pallet handling ook een ruime ervaring in scheepsbelading en scheepsontlading.

Automatisering

Automatisering van bedrijfsprocessen is een combinatie van betrouwbare mechanische installaties en intelligente software. Voor een soepel en storingsvrij bedrijfsproces is het essentieel dat beide goed op elkaar afgestemd zijn. ARCO beschikt over zowel mechanische engineers als software engineers die gespecialiseerd zijn om software en mechaniek uitstekend te laten samenwerken en het beste uit elke installatie te halen.

Nieuws

Efficiënter, veiliger en duurzamer werken door de transportbaan ontwikkeld door ARCO

VDL Nedcar