/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Triple deck weegsysteem

Het Triple Deck Systeem ontwikkeld voor het verpakken van groenten en fruit zoals tomaten, druiven en aardbeien in kleine verpakkingen. Het Triple Deck Systeem presteert uitstekend in de AGF industrie en helpt telers bij het efficiënt verpakken hun groenten en fruit. Het Triple Deck Systeem kan een grote variëteit aan verpakkingen verwerken, waaronder bakjes, platte borden en dozen.

Efficient groenten en fruit afwegen

Met het Triple Deck Systeem worden groenten en fruit efficient gewogen. Volle kratten met vers geoogste producten lopen automatisch via een rollenbaan naar de werktafels. Vervolgens worden de eenheden op de werktafels handmatig gewogen door een operator. Het aantal operators is afhankelijk van het te verwerken product, alsmede van de specifieke verpakkingsgrootte en het werktempo. Nadat de verpakking is afgewogen, wordt deze op een transportband geplaatst. De transportband is onderverdeeld in 2, 3 of 4 lijnen die onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Daarna lopen de verpakkingen via het Triple Deck Systeem automatisch door naar een inliner waarna het product klaar is om afgedekt (geseald of gedekseld) te worden.

PWM Line Control

Het Triple Deck Systeem kan worden uitgerust met een Line Control. Met dit systeem kunnen zeer snelle productwisselingen uitgevoerd worden. Aangesloten weegschalen worden met behulp van Line Control, gelijktijdig op een ander recept ingesteld. Tevens zijn prestaties zoals weegresultaten, operator prestatie, tijd- en downtime registratie inzichtelijk. Line Control werkt met een LED indicator en kan 25% tijdbesparing t.o.v. een basis weegschaal opleveren. Een bijkomend voordeel is het reduceren van de ‘give away’. Door automatische software aanpassing gaat geen capaciteit verloren.

Machine eigenschappen

• Capaciteit van ruim 100 stuks per minuut
• Minder verplaatsing van operators
• Automatische toevoer van volle oogstkratten
• Automatische afvoer van lege oogstkratten
• Geschikt voor verpakkingen tot 210mm breed
• Minder vloer oppervlak vereist
• Verser verpakt door snellere verwerking
• Efficiênt werken door 4 lijn systeem

Toepassingsgebied

Het toepassingsgebied van het Triple Deck Systeem is zeer uitgebreid. Het systeem presteert uitstekend in de AGF sector om diverse groenten en fruit te verwerken. Laat u informeren door ARCO over hoe het Triple Deck Systeem voor u een aanzienlijke capaciteitsverhoging kan realiseren, afgestemd op uw specifieke eisen.

Download de brochure ARCO Triple Deck Systeem

Ger van Knippenberg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ger van Knippenberg via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar ger.van.knippenberg@arco-solutions.nl

 

Het Triple Deck Systeem helpt telers bij het efficiënt verpakken hun groenten en fruit.

Het Triple Deck Systeem helpt telers bij het efficiënt verpakken hun groenten en fruit.

Referenties

Scherpenhuizen

Referenties

Intersnack