/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Palletisering & Krathandling

ARCO is een specialist op het gebied van palletisering, krat handling en trolley handling. De engineers van ARCO ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden complete systemen. De oplossingen die ARCO biedt worden op maat gemaakt en exact afgestemd op de bijbehorende installatie, de eigenschappen van het product en wensen van de klant.

In de reguliere krat handling systemen, wordt meestal ook het transport van pallets toegepast. Zodoende wordt een volledig geautomatiseerd systeem gecreëerd. Meest voorkomende systemen zijn:

Engineers van ARCO bieden oplossingen, speciaal ontwikkeld naar klant specificatie.

ARCO is gespecialiseerd in krathandling. Door jarenlange ervaring weet ARCO precies wat klanten nodig hebben en hoe ARCO machines kan ontwikkelen die voldoen aan de behoeften, wensen en eisen van de klant. De engineers van ARCO realiseren altijd de beste oplossing die past bij uw specifieke situatie.

Bovendien heeft ARCO een uitgebreid assortiment oplossingen voor trolley handling. De trolley transportsystemen zijn uitermate geschikt voor gebruik in de zuivelindustrie waar trolly handling voornamelijk wordt toegepast om trolleys met melkpakken, flessen of zakken te vullen. Ook voor shrinkwrap packs biedt ARCO een oplossing. De hoge capaciteit trolley packers zijn gemaakt van roestvrij staal, zijn slijtvast en van uitstekende kwaliteit.

Ger van Knippenberg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ger van Knippenberg via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar ger.van.knippenberg@arco-solutions.nl

 

Wat u van ons mag verwachten

Referenties

Intersnack