/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Intersnack

Voor een grote internationale fabrikant van snackproducten heeft ARCO een bypass-lijn voor de aanvoer van chips naar de flavour-lijn gerealiseerd. Op basis van de klantbehoefte is een flexibele opstelling ontwikkeld, die in zijn geheel eenvoudig te reinigen is.
Omwille van hygiëne is gekozen voor een toepassing met vol-PU kunststof transportbanden, banden die uitstekend presteren in de voedselverwerkende industrie. De banden zijn vervaardigd uit antimicrobisch materiaal zodat de banden eenvoudig te reinigen zijn en een goede hygiëne waarborgen. Daarnaast leverde ARCO ook een verrijdbare Z-transporteur, die makkelijk in het proces te plaatsen is en voldoet aan de HACCP- en EHEDG-eisen van voedselveiligheid. De verrijdbare Z-transporteur is eenvoudig schoon te maken.

Dit project is onder onze voormalige bedrijfsnaam ACB Solutions gerealiseerd.

Voordeel behaald bij intersnack

  • Zorgeloze verhuizing van de productielijn
  • Reductie in reinigingskosten
  • Installatie voldoet aan HACCP en EHEDG normen
  • Verhoging van flexibiliteit
  • Optimaliseren van de productielijn met bestaande componenten
Ger van Knippenberg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ger van Knippenberg via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar ger.van.knippenberg@arco-solutions.nl

 

Bij ARCO werken specialisten op gebied van Agri & Food solutions voor het bouwen en het onderhoud van de complete installatie.