/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Greenwood Mushroom Farm

Voor een van de meest vooraanstaande champignonproducent in Noord-Amerika heeft ARCO een weeglijn voor champignons gebouwd. ARCO was verantwoordelijk voor de ontwikkeling, engineering en assemblage van de complete champignon afweeglijn, een integraal onderdeel van Greenwood’s nieuwe productiefaciliteit. Met behulp van de weeglijn gaat Greenwood Mushroom Farm 4% tot 6% besparen op productverlies door het tijdig signaleren van overgewicht in de verpakking. Dat komt doordat middels de weeglijn het gewicht per bakje champignons, uiterst nauwkeurig kan worden afgewogen. Uitgaande van een jaarlijkse productie van 4 miljoen kilo levert dit een gemiddelde besparing (5%) op van 200.000 kilo champignons. Daarnaast wordt met deze weeglijn ook een efficiëntie slag gemaakt en gaat de Canadese champignongigant er qua productiecapaciteit fors op vooruit. Een enkele operator kan tot 100 bakjes per minuut zelfstandig op het gewenste gewicht afwegen.

Installatie volgens internationale richtlijnen

De champignon weeglijn wordt geheel volgens de Canadese en Noord-Amerikaanse GMF / CSA richtlijnen uitgevoerd. Recent is gestart met de realisatie van de champignon weeglijn. In de lente van 2017 wordt de lijn in gebruik genomen.

Voordeel behaald bij Greenwood Mushroom Farm

  • Besparing van 4% tot 6% op productieverlies
  • Lagere kostprijs per product
  • Capaciteit van één operator verhoogt tot 100 bakjes per minuut
  • Volgens de Canadese en Noord-Amerikaanse GMF / CSA regelgeving
Ger van Knippenberg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ger van Knippenberg via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar ger.van.knippenberg@arco-solutions.nl

 

ARCO bouwde de complete champignon afweeglijn, een integraal onderdeel van Greenwood’s nieuwe productiefaciliteit.

Greenwood Mushroom Farm