/

Vraag een offerte op maat aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen op werkdagen binnen 48 uur contact met u op.

*Verplichte velden.

Banken Champignons

Bij Banken Champignons hebben de medewerkers van ARCO verschillende elementen uit het productieproces geoptimaliseerd. Zo zijn er diverse champignon weegmachines geïnstalleerd. Dankzij de weegmachine wordt het verpakkingsproces geoptimaliseerd en efficiënter ingedeeld. De nieuwe machine is geschikt om elk gewenst recept (onder andere champignons, aardbeien, druiven en vlees) tussen de 50 en 1000 gram te verwerken. Uitgaande van deze recepturen verwerkt de ARCO Control Weegmachine tot honderd verpakkingen per minuut met slechts één operator!

Daarnaast is een slice lijn geoptimaliseerd waarmee gesneden champignons via een multihead-weegmachine nauwkeurig over kleine verpakkingen worden gedoseerd. Vervolgens worden bakjes met gesneden champignons geseald, gecodeerd en gecontroleerd op aanwezige metalen. Ook het proces van palletiseren is door de medewerks van ARCO geoptimaliseerd.

Dit project is onder onze voormalige bedrijfsnaam ACB Solutions gerealiseerd.

Voordeel behaald bij Banken Champignons

  • Capaciteit weeglijn tot honderd verpakkingen per minuut
  • Besparing op FTE's
  • Snel van gewenst gewicht veranderen
  • Minder verlies door overgewicht
  • Snellere doorloop, dus verser verpakt
  • Lagere kostprijs per product
Ger van Knippenberg

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Ger van Knippenberg via +31 (0)88 - 006 5300 of mail naar ger@arco-solutions.nl

ARCO heeft ons productieproces vereenvoudigd. Door het totaalpakket en de klantgerichte oplossingen is ARCO een ideale leverancier voor ons.