Orderpicking oplossingen

Werking barcodescanner

De barcodescanner is zeer geschikt voor transportsystemen met lage en hoge snelheden. Een product komt over een lopende band naar de barcodescanner en wordt binnen enkele seconden gescand. Of een code aan de zijkant van een pakket staat of aan de bovenkant, maakt voor de scanner van ARCO niet uit. De barcode of QR-code wordt door de PLC verwerkt en vervolgens wordt bepaald wat de vervolgrichting van het betreffende artikel is.  

Toepassing barcodescanner

Vooral in de logistieke branche wordt veel gewerkt met barcodes of QR-codes. In combinatie met onze transporteeroplossingen kunnen wij een totaaloplossingen creëren die optimaal aansluit op uw (huidige) proces. 

Stelling met dozen

Voordelen barcodescanner

Het implementeren een barcodescanner in jouw productieproces brengt veel voordelen met zich mee, namelijk: 

  • Uitstekende gebruiksvriendelijkheid en installatiegemak; 
  • Omnidirectionele leeshoek mogelijk;
  • Hoge scansnelheid; 
  • Snelle gegevensoverdracht en real time synchronisatie;
  • Constante prestaties onder alle werkomstandigheden;
  • De barcodescanner zorgt voor systeemanalyse om de productverwerking te blijven optimaliseren.  

Misschien ook interessant

Naast barcodescanners hebben we ook camerascanners en RFID-scanners. We adviseren je graag over de best passende oplossingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanvulling op onze hardware-oplossingen

”Als je gezamenlijk denkt in oplossingen komen mooie resultaten vanzelf.”

Laura Metaal Laura Metaal
Referentie Recycling ARCO

”ARCO heeft ons productieproces vereenvoudigd. Door het totaalpakket en de klantgerichte oplossingen is ARCO een ideale leverancier voor ons.”

Banken champignons Banken champignons
Logo Banken Champignons

”Terugkijkend op dit project, kunnen wij alleen maar stellen dat we een hele goede samenwerking hebben gerealiseerd met ARCO. We hebben onze krachten gebundeld en de beste oplossing gerealiseerd voor onze productielijn. Waar we voorheen gebruik maakte van veel manuele en arbeidsintensieve processen, hebben we nu een volledig geautomatiseerd systeem waardoor we zeer efficiënt te werk kunnen gaan.

CEVA Logistics CEVA Logistics
Logo CEVA Logistics

Door de installatie van ARCO kunnen we hetzelfde werk met minder operators uitvoeren. Het systeem zorgt voor een snellere doorvoer van producten en zo goed mogelijke omstandigheden van onze operators. 

Coolrec Coolrec
Logo Coolrec

Doordat we nauw samenwerkten met ARCO werd alles in overleg ontwikkeld en past de mega silobunker precies bij wat wij als substraten nodig hadden. Een prettige samenwerking met goed resultaat.

Substraten Substraten
Logo fabriek

”Het wordt niet alleen zeer gewaardeerd dat ARCO kan inspelen op de korte termijn. Ze hebben ook veel creativiteit getoond in de oplossing en de meerdere testopstellingen die ze hebben gemaakt om het ontwerp te testen. De succesvolle implementatie van deze specifieke verpakkingslijn is mogelijk gemaakt door een intensieve samenwerking tussen ARCO en ons, aldus de opdrachtgever.”

DHL Vaccin inpaklijn DHL
DHL logo.

Wij kennen ARCO als een no-nonsens bedrijf dat denkt in werkbare en betaalbare oplossingen. Daarin onderscheidt ARCO zich van andere bedrijven. Daarnaast hebben ze ook alle kennis in huis om een sterke en efficiënte lijn neer te zetten. We weten niet wat de toekomst brengt, maar we weten elkaar wel weer te vinden.”

Mari van Gool Scherpenhuizen
Logo Scherpenhuizen

”De weeglijn van ARCO heeft een grote impact gehad op onze productie. Ons nieuwe systeem bespaart tot 6% productverlies. We kijken terug op een succesvol project en een vruchtbare samenwerking.”

Greenwood Canada Greenwood Canada
windmill farms

We zochten een doseersysteem dat vakken met klei kon vullen en daarbij ook nog kon zorgen voor een goede verdeling in de vakken. Bij het leeghalen van de vakken zijn we nu in staat om een goed mengsel van de gemalen klei richting de fabriek te brengen. Door het doseringssysteem van ARCO zijn er veel minder schommelingen in de klei, wat de kwaliteit ten goede komt. 

Steenfabriek Beek Steenfabriek Beek
logo_Vandersanden

” Wij zijn erg blij dat we ARCO exclusieve distributie kunnen verlenen voor onze LED vitamine D-boosters met de gepatenteerde LED2D technologie. De samenwerking opent wereldwijd nieuwe markten voor Luxidum en we profiteren van ARCO’s jarenlange ervaring op het gebied van productielijnen voor de champignon industrie. Deze samenwerking geeft ARCO op zijn beurt een portfolio van machines voor champignonverwerkers en producenten dat uniek is in de wereld.”

Paul Urbain Luxidum
Recensie Luxidum ARCO