CEVA Logistics, een wereldwijde speler in de logistieke branche

CEVA Logistics levert en exploiteert transport- en supply chain-oplossingen voor grote of middelgrote nationale en multinationale ondernemingen. CEVA Logistics biedt een breed scala aan diensten in zowel contractlogistiek als vrachtbeheer dankzij 78.000 medewerkers, met meer dan 1.000 vestigingen in meer dan 160 landen . De ervaren specialisten van CEVA Logistics richten zich op het naadloos ontwerpen van end-to-end maatwerkoplossingen om te voldoen aan de complexe en snel evoluerende supply chain-behoeften, ongeacht de bedrijfssector.

Download hier de gratis klantcase
Horizontaal transport transportband rollenbaan

Welke resultaten zijn er behaald bij CEVA?

Een volledig geautomatiseerde, slimme verpakkingslijn met op maat gemaakte dozen voor elk product. Onze slimme transportbanden transporteren, wegen, sluiten en sorteren dozen om zo arbeidsintensieve processen te verminderen.

Benieuwd naar het eindresultaat?

Download de gratis klantcase

Video CEVA

Bekijk hieronder de video van CEVA.

Bekijk video CEVA

Wat onze klanten in de Supply Chain & Internal Logistics markt over ons zeggen

”Het wordt niet alleen zeer gewaardeerd dat ARCO kan inspelen op de korte termijn. Ze hebben ook veel creativiteit getoond in de oplossing en de meerdere testopstellingen die ze hebben gemaakt om het ontwerp te testen. De succesvolle implementatie van deze specifieke verpakkingslijn is mogelijk gemaakt door een intensieve samenwerking tussen ARCO en ons.”

DHL Vaccin inpaklijn DHL
DHL logo.

”Terugkijkend op dit project, kunnen wij alleen maar stellen dat we een hele goede samenwerking hebben gerealiseerd met ARCO. We hebben onze krachten gebundeld en de beste oplossing gerealiseerd voor onze productielijn. Waar we voorheen gebruik maakte van veel manuele en arbeidsintensieve processen, hebben we nu een volledig geautomatiseerd systeem waardoor we zeer efficiënt te werk kunnen gaan.

CEVA Logistics CEVA Logistics
Logo CEVA Logistics

”We zijn erg tevreden over de geautomatiseerde oplossing van ARCO en hoe dit perfect aansluit op onze picklijn. ARCO heeft van begin tot eind met ons meegedacht in de oplossing. We hebben een goede samenwerking gehad waarin klantgerichtheid centraal stond. Tijdens de implementatie hebben de monteurs netjes en zonder overlast gewerkt. We zullen zeker vaker terugkomen bij ARCO voor oplossingen.”  

Herbalife Nutrition Herbalife Nutrition
herbalife nutrition
Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Giel en Ger
Daag jij ons Supply Chain & Internal Logistics team uit?

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

  • Onze kennis is jouw kennis
  • Wij staan nooit stil
  • Verder dan de beste oplossing
Neem contact op

Gerelateerde nieuwsberichten binnen Supply Chain & Internal Logistics