Wereldwijd zijn dezelfde problemen zichtbaar

Producenten staan vaak voor de uitdaging hoe paddenstoelen snel en efficiënt en met zo min mogelijk weggeefgewicht te verpakken. Daarnaast is kwaliteitscontrole een belangrijk thema. Wereldwijd zijn dezelfde problemen zichtbaar in processen die nodig zijn voor het afwegen van paddenstoelen. Op het moment dat de oogst afgerond is, zijn er nog veel bewegingen nodig om de paddenstoelen in de vrachtauto te krijgen. In deze whitepaper wordt de visie van ARCO gedeeld op het afwegen van paddenstoelen. Dat begint met een probleembeschrijving van veel voorkomende problemen en later logische manieren waarop deze problemen te verkleinen en op te lossen zijn. Door de huidige processen te veranderen kan het afwegen van paddenstoelen efficiënter en effectiever uitgevoerd worden.

Download hier de gratis whitepaper
Champignons op een weegmachine

Paddenstoelen wegen voor consumentenverpakkingen

Deze whitepaper concentreert zich op het afwegen van paddenstoelen in consumentenverpakkingen. Over het algemeen gaat het over bakjes vanaf 100 gram tot 1000 gram. Het aantal paddenstoelen dat afgewogen wordt is tenminste 1/2 ton per uur en kan tot 100/min op de PM2020 HC (grote weeglijn) en 60/min op de PM2020 MC (kleine weeglijn).

Benieuwd naar de weegoplossing?

Download gratis onze whitepaper

Wat onze klanten in de Agri & Food markt over ons zeggen

”De weeglijn van ARCO heeft een grote impact gehad op onze productie. Ons nieuwe systeem bespaart tot 6% productverlies. We kijken terug op een succesvol project en een vruchtbare samenwerking.”

Greenwood Canada Greenwood Canada
windmill farms

Wij kennen ARCO als een no-nonsens bedrijf dat denkt in werkbare en betaalbare oplossingen. Daarin onderscheidt ARCO zich van andere bedrijven. Daarnaast hebben ze ook alle kennis in huis om een sterke en efficiënte lijn neer te zetten. We weten niet wat de toekomst brengt, maar we weten elkaar wel weer te vinden.”

Mari van Gool Scherpenhuizen
Logo Scherpenhuizen

”ARCO heeft ons productieproces vereenvoudigd. Door het totaalpakket en de klantgerichte oplossingen is ARCO een ideale leverancier voor ons.”

Banken champignons Banken champignons
Logo Banken Champignons
Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Giel_Paul_Emiel
Daag jij ons Agri & Food team uit?

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

  • Onze kennis is jouw kennis
  • Wij staan nooit stil
  • Verder dan de beste oplossing
Maak een afspraak