Onze klant: Laura Metaal

Laura Metaal is een bedrijf dat al vanaf 1937 in de metaalbewerking en metaalhandel zit. Een van de werkzaamheden die bij Laura Metaal wordt uitgevoerd, is het sorteren van restplaten die van Tata Steel afkomstig zijn. Tata Steel produceert grote hoeveelheden metalen platen en de reststukken daarvan komen bij Laura Metaal terecht. Hier worden deze restplaten gesorteerd op kwaliteit, waarna ze terug de handel in kunnen.

Download hier de gratis klantcase
Laura Metaal - ARCO

Welke resultaten zijn er behaald bij Laura Metaal?

Bij Laura Metaal waren +/- twaalf mensen in dienst voor het sorteren van platen. Laura Metaal heeft ons gevraagd hoe dit efficiënter kon. Veiligheids- en ARBO technisch was er een verbeterslag noodzakelijk.

Benieuwd met welke oplossing ARCO kwam?

Download gratis onze klantcase

Wat onze klanten in de Industry, Recycling & Bulk markt over ons zeggen

Door de recycling installatie van ARCO kunnen we hetzelfde werk met minder operators uitvoeren. Het systeem zorgt voor een snellere doorvoer van producten en zo goed mogelijke omstandigheden van onze operators. 

Coolrec Coolrec
Logo Coolrec

Doordat we nauw samenwerkten met ARCO werd alles in overleg ontwikkeld en past de mega silobunker precies bij wat wij als substraten nodig hadden. Een prettige samenwerking met goed resultaat.

Substraten Substraten
Logo fabriek

We zochten een doseersysteem dat vakken met klei kon vullen en daarbij ook nog kon zorgen voor een goede verdeling in de vakken. Bij het leeghalen van de vakken zijn we nu in staat om een goed mengsel van de gemalen klei richting de fabriek te brengen. Door het doseringssysteem van ARCO zijn er veel minder schommelingen in de klei, wat de kwaliteit ten goede komt. 

Steenfabriek Beek Steenfabriek Beek
logo_Vandersanden

”Als je gezamenlijk denkt in robotoplossingen komen mooie resultaten vanzelf.”

Laura Metaal Laura Metaal
Referentie Recycling ARCO
Wil je meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we alle mogelijkheden.

Storing? Neem contact met ons op
Daag jij ons Industry, Recycling & Bulk team uit?

Onze technische experts zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Loopt je bedrijf tegen problemen aan waar nog geen oplossing voor is? ARCO komt met innovatieve oplossingen op maat.

  • Onze kennis is jouw kennis
  • Wij staan nooit stil
  • Verder dan de beste oplossing
Neem contact op

Gerelateerde nieuwsberichten binnen Industry, Recycling & Bulk