Bouwen aan de toekomst

ARCO betrekt in 2022 een nieuw te bouwen pand in regio Horst aan de Maas. De locatie is aan de Horsterweg in Grubbenvorst. Het pand biedt ruimte voor de groei die het bedrijf nu doormaakt en die het de komende jaren verwacht door te maken.

Medio 2022 moet het pand gereed zijn voor gebruik. ‘’Met dit pand willen we de beste faciliteiten bieden aan onze medewerkers, maar ook voor onze klanten en partners’’, zo schets financieel directeur Ralph Wijnands, mede-eigenaar van ARCO. ‘’Alle faciliteiten zijn erop gericht om onze innovatieve automatiseringsoplossingen te ontwikkelen binnenshuis, dit is waar ons technisch hart sneller van gaat kloppen, zegt Wijnands.

Groei
Wij hebben reeds meer dan 100 medewerkers in dienst. We zijn letterlijk uit onze jas gegroeid, en om die reden is een nieuwe huisvestiging noodzakelijk.” Het nieuwe pand zal een oppervlakte hebben van 8000 m2.

Directieleden ARCO
Van links naar rechts: Albert Vermeulen – Commercieel directeur, Ralph Wijnands – Financieel directeur, Mart Verstraaten – Operationeel directeur

”De meeste voldoening halen wij als ARCO toch uit de gave, uitdagende en innovatieve projecten die we samen, en namens, onze klanten mogen realiseren. Mede hierdoor hebben we vandaag een nieuwe mijlpaal bereikt; namelijk de schop gaat in de grond. Making progress together!”